Caller
Bjarne Vagn Jensen
Beskrivelse
Medlem siden 2002. Caller siden 2007 .
Caller på torsdagsholdet niveau A1 og fredagsholdet, som er et nybegynder hold
Ellis Nielsen
Beskrivelse

Medlem siden 1999. Caller på tirsdagsholdet.
Danser selv square dance på C1 (Modern)

Torben Nielsen
Beskrivelse
Medlem siden 1/1-1999. Har været caller siden 2001. Underviser på alle niveauer til og med A2.
Danser selv på C1 (Modern)
Instruktør
Anja Brinch
Beskrivelse
Jeg blev medlem i 2016 og har danset Linedance siden 2010.
Jeg har været instruktør siden 2012 og underviser på Improver holdet
Gitte Sandemand
Beskrivelse

Medlem siden 2004. Underviser på Improver+ holdet.

John Hansen
Beskrivelse

Første gang jeg faldt over linedance var tilbage i 2004. Det var dog først 2 år senere, i 2006, jeg sådan rigtigt kom i gang.

De første par år gik nu mest med at lære, at kende forskel på højre og venstre og i 2010 begyndte jeg så småt som instruktør.

Jeg har selv danset i flere klubber, Hopalong i Holbæk, Bjæverskov i .. ja Bjæverskov, Happy feet i Ringsted, i Allround og hos Come and dance i Brøndby og sidst men ikke mindst har jeg danset hos Love to dance i Odense.

Som instruktør har jeg haft hold i Bjæverskov og Ringsted, ligesom jeg, i 3 år, havde en lille klub i Køge. Jeg har været tilknyttet Come and dance og har de sidste 2 år undervist i Herlev.

Jeg har undervist på alle niveauer, fra begynder til meget øvede.

Sådan rent fagligt – hvis man kan sige det sådan – har jeg gennemgået flere instruktør kurser og deltaget i adskillige teknik kurser og kurser i musik forståelse. Det seneste instruktør kursus var K4 i 2015, hos Niels Poulsen.

Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt og lærerigt, at dans ikke kun drejer sig om trin, men i lige så høj grad om glæde og at vi af og til skal prøve noget nyt – det skader ikke og det kunne jo være, at vi kunne lide det.

Det at danse og det at lære andre at danse, giver mig en form for ”kick” og så håber jeg bare, at mine dansere, mærker det samme, især når jeg tæller 4-5-6-8 …..

Vibeke Hastrup
Beskrivelse
Jeg er født og opvokset i Herlev. Har boet mange år i Californien, hvor jeg begyndte at danse linedans i 2009. I 2012 tog jeg K1 instruktørkursus hos Niels Poulsen. Derefter vikarierede jeg for flere af vores lokale instruktører. I 2015 flyttede vi tilbage til Danmark. Jeg har siden været medlem hos HCDC. Jeg ser frem til at dele min danse glæde med begynder holdet.